• Van Oldenbarneveldtstraat 92-3
  • Postbus 471 6800 AL Arnhem
  • (026) 377 97 97
  • sbh@sbh.nl

Besloten / gesloten

Buro SBH is in Nederland toonaangevend op het gebied van gesloten en forensische zorgconcepten. Onze ervaring is verspreid over alle sectoren: gehandicaptenzorg, GGZ, verslavingszorg en forensische psychiatrische zorg (TBS en FPK). Onze intensieve betrokken ontwerpmethodiek gecombineerd met de bijbehorende specifieke technische kennis en de brede procesbeheersing leent zich zeer goed voor complexe en gevoelige projecten.

Veiligheid staat voorop. Veiligheid voor zowel de cliënten als de medewerkers. Over de organisatie van plattegronden, molestbestendig materiaalgebruik, specifieke domotica en veiligheidsniveau’s hebben wij specifieke en altijd actuele kennis. Buro SBH heeft de nieuwste normen op het gebied van insluiting aangepakt om ook hier nieuwe concepten te ontwikkelen.

Generieke concepten zijn er in deze sector al eeuwenlang, denk maar aan de cirkelvormige of kruisvormige organisaties van gevangenissen. Buro SBH heeft deze concepten doorontwikkeld naar de huidige tijd, de huidige clienten en de manier waarop deze worden behandeld.